Njeni signali

POZIV NA LJUBAV

Mnogi muškarci nisu sigurni da li ih žena preko puta njih želi ili ne. Mnogi propuste neke šanse, sve iz straha da će biti smiješni ili da će pretrpiti poraz. Međutim, po nekim znacima, pokretima ili gestovima žene, može se otkriti da li je ona zainteresovana ili ne.

Prvi susret

Većina ljudi vjeruje da je muškarac taj koji započinje flertovanje, ali nisu u pravu. U dvije trećine slučajeva žena je dala znak da on može da započne udvaranje. Američki psiholog Monika Mur ispitivala je prvi susret među nekoliko hiljada muškaraca i žena i zabilježila je preko 50 „ženskih“ znakova koji znače „možeš da mi priđeš“. Neki od njih su svjesni, a većina je nesvjesna. Važno je samo znati ih „pročitati“.

Obrve. Ona podigne obrve i drži ih podignute sekund-dva. Onda ih brzo spusti. Obrve se često kombinuju sa osmehom i pogledom.

Kosa. Ona rukom prođe jednom ili više puta kroz svoju kosu.

Oblizivanje njenih usana. To je nesvjesna radnja, kada ona jezikom pređe jednom ili više puta preko svoje gornje ili donje usne.

Daje vam kratke, brze poglede. To će učiniti bar tri puta. Trebalo bi joj uzvratiti. To malo takmičenje deluje veoma stimulativno.

Dotjerivanje. Počet će više da obraća pažnju na svoju odeću, sve dok ne bude svakog dana savršeno elegantno odevena.

Ljuljanje uz muziku. Dok sjedi, klati nogama ili njiše tijelo u ritmu muzike. Prilika je da je pozovete na igru. Pristaće, jer je to upravo željela, a kada počnete da igrate, sve će se odvijati brzo i lako.

Dodirivanje nekog predmeta. Ona prstima miluje ivice čaše, pepeljare, svežanj ključeva ili bilo šta što joj dođe pod ruku.

Namješta suknju da bi pokazala noge. Budite sigurni da ćete uspjeti, ako ne danas, sutra sigurno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*