Kako vratiti bivšeg dečka

Vratiti bivšeg nije jednostavan proces, trebate biti strpljivi i uporni. Ne postoji magičan put kojim ćete se ponovno zbližiti sa svojim bivšim partnerom u kratko vrijeme.

Vaša je veza s posebnom osobom završila, a sad je želite natrag? Ukoliko smatrate da je vaša veza bila kvalitetna, a prekid se dogodio zbog stvari koje je moguće promijeniti i poboljšati, tada možete pokušati sljedeće savjete kako biste vratili bivšeg dečka.

Izbjegavanje smrtnih pogrešaka nakon prekida

Zvanje i slanje poruka svo vrijeme. 80% ljudi su očajni i žele vratiti bivšeg. Velika je pogreška neprestano kontaktiranje i slanje poruka. Mislite da ukoliko ste u stalnom kontaktu da vas vaš bivši partner neće zaboraviti. Potpuno pogrešno, svaki poziv, poruka zapravo pokazuje da ste vrlo očajna osoba i da ne možete bez njega. To je neprivlačna karakteristika i samo omogućuje daljnje udaljavanje vašeg bivšeg i vas.

Moljenje i korištenje sažaljenja. Bez obzira na razlog prekida, moljenjem partnera da vam se vrati samo potvrđujete njegovu odluku o prekidu. Svojim očajnim ponašanjem i nesigurnošću smanjujete šansu oporavku vaše veze.

Pristajanje na sve što vaš bivši predloži

Poklanjanje pažnje bivšem

Panika kad vaš bivši krene izlaziti s drugim ženama

Period od minimalno “30 dana bez kontakta”

“30 dana bez kontakta” podrazumijeva period u kojem nećete komunicirati s bivšim na niti jedan način (poruke, telefonski pozivi, društvene mreže, odlazak na mjesta gdje postoji mogućnost da sretnete bivšeg itd.). Važno je da si date prostora kako biste mogli razmišljati racionalno. Period od 30 dana bez kontakta vrlo je jednostavan i lak način na koji možete “izbrisati” negativne emocije koje su prisutne kod vašeg bivšeg nakon prekida. Kako biste dobili objektivan pogled na cijelu situaciju morate se oporaviti od emocionalnog kaosa u kojem se trenutno nalazite. Prije samog pokušaja ponovnog spajanja morate postati atraktivna i emocionalno stabilna osoba.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*