Ogroman preokret u Premiershipu! Klopp će biti bijesan!

Ozbiljan preokret – Sarri ga krade: Umjesto da ode u Liverpool, Prvak svijeta u fudbalu ide u Chelsea!

Pred nama su ostala još samo dva kratka dana do kraja ovog prelaznog roka u Engleskoj Premier Ligi.

Ipak, mediji pišu kako Chelsea sprema dosta dobar transfer pred kraj prelaznog roka koji će se dogoditi u ponoć četvrtka. Iako se gotovo cijeli prelazni rok pominjalo kako će igrač Lyona Nabil Fekir pojačati Liverpool, dogodio se preokret.

Naime, franuski reprezentativac mogao bi u naredna dva dana da pojača redove londonskih Plavih. Kako prenose mediji Londonski Chelsea je vrlo blizu realizacije transfera Nabila Fekira u svoje redove.

Upravo su prijateljski meč imali baš Lyon i Chelsea, a trener francuskog prvoligaša je izostavio sa spiska igrača Fekira, upravo zbog pregovora sa timom iz Londona a sada se to ispostavilo da je ipak bio pravi izbor.

Nabil Fekir je bio prošao lekarske preglede u Klerfontenu. To je bilo i logično jer je igrač u odličnom fizičkom stanju. Radovao se dolasku u Liverpool ali onda je sve to pošlo po zlu, jer su se škrtice iz Redsa počele previše cjenkatit.

Podsjetimo da su “Redsi” još prošlog ljeta kupili Nabija Keitu, koji se ovog ljeta preselio na “Anfield”, kao i da su već angažovali Fabinha iz Monaka, a došli su još i Shaqiri kao i Alisson Becker…

pozitiva

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*